csillagok

Caroline Beil és Baby Ava: dráma a repülőtéren

Anonim

Shock a kölni repülőtéren

Caroline Beil feldühödött! Munkájához az 50 éves kislány Berlinbe költözött Kölnbe, és megdöbbent, amikor odaért - a babakocsi és a Maxi-Cosi nyomtalanul eltűntek a leszállás után!

"Szeretnék sírni"

Caroline Beil egy két hónapos kisbaba boldog anyja. Partnere, Philipp Sattler és kis Ava, a színésznő néhány pihentető napot töltött Mallorcán. Németországban újraindul a mindennapi élet. Caroline és Baby Ava költözött Kölnbe - és a reptéren valóságos drámát tapasztalt.

Instagramon az új anyukám dühödten felelte: "Szeretnék sírni", Caroline elkezdi hosszú pozícióját. A repülőtéri személyzet biztosította Berlinben való beszállás előtt, hogy a baba felszerelését biztonságosan el lehet helyezni a tartásban, írja a moderátor. De azóta Wagen és Maxi-Cosi eltűnt. "Ma reggel óta hordom a gyermeket a karomban" - tette hozzá.

Caroline hiányzik a visszatéréséből

És egyre rosszabb: mivel Kölnbe szállt a forgalomból, Caroline elszalasztotta a visszatérését. - A barátságos hölgy a pultnál elmondta, hogy öt perc múlva késõn voltunk, és nem tudott ellenõrizni minket. Micsoda bánásmód az anyukámnak és a csecsemőknek, akiknek még két órát kellett várniuk a következő gépre - babakocsi és Maxi-Cosi nélkül. "Ha a berlini személyzet ellopta volna a cuccokat, akkor a pokolban sültek" - zárja le a dühös Caroline a szociális hálóját. Végül is az Instagram rajongói mentális támogatást nyújtanak neki.