csillagok

Caroline Beil és Philipp Sattler foglalkoznak

Anonim

Elkötelezettség Philipp Sattlerrel

Az első baba, akkor az esküvő! Caroline Beil (51) lehet az életének legboldogabb ideje. Júniusban született lánya, Ava és hamarosan az esküvő Philipp M. Sattlerrel (35). A Bunte magazinhoz intézett interjúban a kettő elmondja, hogy a házassági javaslat lejárt és az esküvő megtörtént.

- Ha valaha is meg akarsz venni egy gyűrűt.

"Találom olyan párokat, akik örökre elkötelezettek, egy kicsit viccesek is" - mondja Sattler. Aztán az "érzés, hogy soha nem házasodik". Ezért egyértelmű, hogy ő és Caroline az esküvő "nem lesz sokáig". A pontos dátum még nem nevezi meg a pártot.

Ezért vidáman elmondják, hogyan állította meg a kezüket. De ez történelmet igényel, magyarázza Beil. "Philip meghívott engem New Yorkba az 50. születésnapom alkalmából, és egy bizonyos ponton a Diamond Row-ben voltunk - egy nagyon híres utcával teli ékszerboltok, melyek a legszebb gyémántok lehetnek." Amikor a Klunkert csodálta, téglalap alakú gyémánt volt, az úgynevezett briliáns vágás a szemében. Abban az időben Beil azt mondta a barátjának: "Ha valaha is meg akarsz venni egy gyűrűt, akkor kérlek, legyen egyet."

Sattler érezte ezt jól. Májusban ismét New Yorkba utazott, hogy megkapja a gyűrűt. Németországban elhagyta "a gyűrűt a fiókban". Beil emlékeztet: "Ezért jött vissza, és semmi sem történt, Philip májusban New Yorkban volt, a babának június végén kellett megérkeznie, és egyikünk sem beszélt a Ring vásárlásról."

Caroline Beil: Szóval a gyermekével mindennapi életét visszaveri

- Most, hogy térdeltem előtted.

Röviddel az Avas születéséig a Spreewaldnél kétszer nyaraltak. "A gyomrom már óriási volt, és szép szandert akartam vacsorázni, de alig tudtam hajlítani", Beil visszatekint a "Bunte" beszélgetésbe. Megkérdezte Fülkét, hogy segítsen neki. "Ezért letérdelt előttem, hogy becsukja a cipőmet, és zsebkendõt - levette a koporsót a nadrágzsebébõl, és azt mondta:" Most, hogy már térdeltem elõtted, szeretném megkérdezni tõled: házasodnál? "

"Szép és tökéletes est volt" - mondta Sattler. Beil hozzáteszi, hogy "nagyon megérintette". Nagy fia, David, úgy gondolja, nagyszerű, hogy hamarosan hivatalosan is család leszünk. Caroline Beil számára már a harmadik házasság.