csillagok

Caroline Beil: vajon itt a babának neme?

Anonim

Az RTL-vel készített interjúban döntő jelentést ad

Caroline Beil terhes, és egy interjúban beszélt az "RTL Exclusiv" -al, most Philipp Sattler partnerrel, aki nyitott a mesterséges megtermékenyítésről, a jövőre vonatkozó tervekről és a reakciókról. Csak a szex nem akarta elárulni a kettőt - valójában.

50 éves kortársa, Caroline Beil elvárja második gyermekeit. Philipp Sattler és társa számára (34) abszolút kíváncsiságnak számít. Ötvenedik születésnapján Beil megtudta a terhességet egy New York-i utazás során.

A párt nyíltan elismeri, hogy Caroline korában nem dolgozott mesterséges megtermékenyítés nélkül. Az interjúban a két nyilvánosan nyíltan beszélnek róla, még akkor is, ha nem értenek egyet határozataikkal. A kettő még mindig titokban tartja a baba nemét. Ennek a születéséig titokban kell maradnia. De akkor Beil babbles az interjúban, és mond valamit, ami nagyon közel áll a nemhez. Nézze meg a videót.

Beil a kritikával könnyedén foglalkozik

Ráadásul a kritikát, amelyet első ízben a kora nõitõl kap, nem lehet rekonstruálni: "Mindazt, amit mindkettõnk itt csinálunk, nem közhely, ez világos számunkra" - magyarázza Beil egy interjúban. "Mi választottuk ezt az utat, mert ez volt a helyes döntés számunkra, de ez nem jelenti azt, hogy minden nőnek így kellene tennie, ez teljesen abszurd lenne".