csillagok

Caroline Beil feltárja a baba szexet

Anonim

Caroline Beil beszélget a gyermekének nemére

Caroline Beil (50) hamarosan az anya lesz - és a nagy pillanat előkészületei teljesen lendülnek. Most a színésznő elárulta el nem született utódai nemét.

Valójában egy fiút vártak

"Lány lesz, " mondja egy interjúban a Bild újsággal. Eleinte ő és partnere, Philipp Sattler (34) határozottan feltételezték, hogy fiú lesz. Egy ultrahangvizsgálat során az orvos azt mondta: Nézd, ez határozottan fiú, Philipp már várakozással tekintett egy családtagra, már volt neve "- mondta a jövő kettős anyukája egy interjúban.

Egy 3D-s ultrahangvizsgálat során kiderült, hogy még mindig lány - és a várandós szülők természetesen ugyanolyan boldogok.

Testvérek a kis Dávidnak

Caroline hétéves fia, David is szorgalmasan segíti a baba előkészületeket. "Dávidot testvérpályán írtam alá, megtanítottam neki, hogy tartsa be a babát, csomagolja be, adta neki az injekciós üveget, és végül még bizonyítékot is kapott - és ő várakozással tekint neki" - mondta Caroline Beil egy előzőben 'Gala' interjú.

Természetesen a színésznő is elbűvölődik a család hozzáadásával: "Nagyon várom, hogy végre megtartsam a karámban lévő kis teremtményt" - mondja. Februárban Beil és Philipp Sattler elárulta, hogy szülők.

Ezek Caroline terhességi vágyai

Ami a terhességi vágyait illeti, azt mondta: "Határozottan enni több édességet, mint máskor, és minden reggel egy mangó laszt iszom, és a testem úgy tűnik, hogy szüksége van a kalciumra."