csillagok

Caroline Beil szeretné igazolni az anyai tulajdonságait a tévében

Anonim

A "6 anya" második szezonja

A gyermek 50 éves korában történő megszerzése nem mindennapi ügy. Caroline Beil (50, "Respectively") tette, és nagyon nyitott róla. Hamarosan bemutatja új életét, mint két gyermek anyját a VOX sorozat "6 Anyák" második évadjában. Beil az ő ex, Pete Dwojak színész (35), a nyolcéves David Maria. Ez év júniusában az első közös lány, Ava követte partnere, a fogszabályozó Philipp Sattler (34).

Részvételének köszönhetően az új anyu befejezi a kiemelkedő hölgyek gyűjteményét. A dokumentumfilm a Verona Pooth (49), a frissen elválasztott Mirja du Mont (41), Anne-Sophie Briest (43) színésznő, Patricia Kelly (47) és négyes Mama Ute Lemper (54) a családi élet. Főleg a munka, a kapcsolat és az oktatás közötti kiegyenlítő cselekvésről szól.

Valójában a forgatás már teljesen lendült a Sabia Boulahrouz-val (39), amikor a Társadalom Lady úgy döntött, hogy részt vesz a dokumentumfilmben. Ez megerősítette VOX szóvivője Katrin Bechtoldt a "BamS": "Igaz, hogy Sabia Boulahrouz személyes okokból, de most nem vesz részt a második szezonban." A kijárat azonban kevésbé meglepő volt, mint a részvétel. A szociális hálózatokban a 39 éves mindig is izgatottan tartotta a gyerekeket a vakutól.