csillagok

Caroline Frier mindent elhagy, ami számít

Anonim

Caroline Frier (32) elhagyja az RTL sorozat "Minden, ami számít". Közel három és fél évig játszott Bea Meyer-Zadek, a "Pommes Schranke" büfé tulajdonosa, pénteken lesz a forgatás utolsó napja. A rajongók azonban Bea még egy kicsit tovább marad. Csak a 2378-as epizódban, amelyet 2016. február 29-én sugároznak, Friers alakja búcsúzik a sorozattól. "Szükségem van egy napi szünetre" - mondja a 32 éves.

Shock a rajongóknak

A visszatérés nem kizárt

Mivel Ingo Zadek sorozatos felesége, André Dietz (40), az "AWZ" által játszott sorozata megszűnik. Egy dolog világos: "Bea nem hal meg, mint Ingo első felesége, bármikor visszatérhet." A vég "szuper izgalmas és minden nyitva hagyja, hogy visszajön, és ha igen, hogyan fog visszatérni" - folytatta Annette Frier nővérét.

Még ha Frier több mint fél évvel ezelőtt elhatározta a visszavonását, akkor minden bizonnyal kihagyja az AWZ kollégáit. "Hiányozni fognak minden kollégám, különösen a soros férjem André Dietz, aki a legforróbb kollégám, akivel valaha dolgoztam. Soha nem lesz ilyen fickó, mint Ingo Zadek, bármilyen lőni." Mindazonáltal, ő várja a 2016-ot. "Én már elvégeztem néhány olyan projektet, mint egy pilóta az RTL számára, más projektekről van szó."