csillagok

Caroline Sunshine: Az Ex-Disney csillag támogatja a Trump sajtócsoportját

Anonim

A Disney csillag Caroline Sunshine a Trump új sajtó-asszisztense

Ha a színészi készségei hasznosak lehetnek ebben a munkában? A korábbi Disney csillag Caroline Sunshine (22) hamarosan támogatja Donald Trump (71) sajtócsoport munkáját. Ez következetes sajtójelentésekből következik. A Sunshine az amerikai elnök új sajtóasszisztense lesz, többek között CNN-t ír.

A fehér házban gyakornok volt

A Caroline Sunshine elsősorban a "Shake It Up - The Dancing is everything" című Disney-sorozat színésznője. Ő átvette Tinka Hessenheffer szerepét a koncerten. Egy ideig azonban a 22 éves már nem a színjátszásra összpontosít. Nemrégiben a Fehér Ház gyakornokja volt, írja a CNN. Korábban Kaliforniában dolgozott a republikánus párton.

Bár a Sunshine úgy tűnik, hogy megosztja az Egyesült Államok elnöki preferenciáját a közösségi médiával, az elmúlt néhány hónapban nem volt különösebben aktív. A Sunshine több mint 500 000 követővel rendelkezik a Twitteren, de az utolsó bejegyzései több hónapja vannak. Az Instagramon a Sunshine legalább 235 000 előfizetőhöz juttatja, de itt 2017 januárja óta nincs semmi más.