csillagok

Caroline Monaco: hercegnő, stílus ikon, szex szimbólum

Anonim

Ma 60 éves

Mit jelent 60? Caroline Monaco látszólag. Az arca, szokása úgy tűnik, valahogy leesett az időből. Az a tény, hogy most 60 éves, statisztikailag pontosan a hazai Monacóhoz, a Disneyland milliomosokhoz illik. "A bolygó feudális vezető otthonában a lakosságnak csak 21 százaléka van 25 év alatt" - írja a "csillag". De ez nem számít, mert Monacóban "fiatalabbnak érzi magát, mert szinte mindenki idősebb", a Patricia Highsmith bűnügyi író jelvénye.

A születésnapi lány, a világ egyik leghíresebb nõje - olyan, mint egy filmes karakter - számos funkciót és aspektust tartalmaz. "Az életét kísérő tragédiák ellenére soha nem vesztette el a természetességét, nem keményedett, mindig hű maradt fenntartott-büszke stílusához, mindig hercegnő maradt" - jegyezte meg a "Süddeutsche Zeitung".

Az arisztokrata

A világ minden tájáról ismert Caroline hercegnő vagy Caroline Monaco. Hivatalosan azonban ő az úgynevezett "Her Royal Fensége Caroline Louise Marguerite hercegnő Hanover, hercege hercegnő Monaco, született Louise Marguerite Grimaldi". Születéskor ő volt az első számú a Monacói Hercegség székhelyén. Azonban elvesztette ezt a helyet Albert testvérének, aki egy évvel később született. Miután apja Rainier herceg halt meg, és Albert felment a trónra, Caroline ismét az első számú trónörökösnek örökölte az örökös hercegnő címet, amelyet megszabadult Albert's Twins (2014) születéséig. Caroline jelenleg a harmadik helyen szerepel az öröklési sorban.

A szexszimbólum

Első pillantásra szörnyűnek tűnik a hercegnő szex szimbólumként való kategorizálása. Mindazonáltal, ő egy karizmája teszi őt úgy néz ki, mint egy nagyon erotikus nő. Caroline arca, édesanyja hűvös, éteri szépsége, Gracia Patricia hercegnő egy meleg, mediterrán érzékiséggel kombinálva. Ez a keverék ad neki egy déli karizmát, ami teljesen hasonlítható a szexualitáshoz.

A stílus ikon

Karl Lagerfeld barátnője számára a "modern nő inkarnációja". A divattervező és a Chanel tervezője "intelligens, aktív, sportos és romantikus, szabad és szenvedélyes". Tökéletes volt és nem hagyott "semmit a véletlenre". A stílusérzete édesanyjától örökölt. Akár véletlenül alkalmi (farmerben, pólóban és cipőkön), akár elegáns a vörös szőnyegen (gyakran a Chanelben), Caroline a nők millióit divatos példaképként szolgálta és szolgálja. Charlotte Casiraghi lányának, aki éppúgy, mint anyja és Stéphanie néni, többször is a "Vogue" divatfüzet borítójává tette, és a Gucci olasz divatcégére emlékeztetett.

A milliomos

A hercegnő adó birtokosainak szerencse több mint 100 millió dollárral. Az amerikai biográfus J. Randy Taraborrelli becslései szerint Rainier herceg összesen 1, 7 milliárd dollárt birtokol hagyott. Azt mondják, hogy az oroszlánrész a Caroline testvére Alberthez ment. Megerősített állítások szerint a hercegnő azt mondta, hogy örökölte az anyja pénzügyi vagyonának és ékszereinek egy részét. Állítólag ő - a testvéreivel ellentétben - Monegasque appanage-ot nem kap, mert Hannover házához tartozik Ernst August herceggel való házasságával, és úgy vélekedik, hogy jól gondozott.

A férfi felesége

21 éves korában a gyönyörű Caroline feleségül vette a 17 éves playboyot és a pénzügyi közvetítőt, Philippe Junótot, állítólag a szülei akaratával szemben. Két évvel később a házasság elvált és megsemmisült 1992-ben, a katolikus egyház Rainier herceg kezdeményezésére. 1983. december 29-én a hercegnő feleségül vette az olasz vállalkozó fia, Stefano Casiraghi. 1990 és 1995 között Caroline részt vett Vincent Lindon francia színészével. Azóta házasságban született Ernst August von Hannover, az Alsó-Szászországi herceg "a gyönyörű Nibelung arcával" ("La Stampa").

"Nagyon intelligens, szelíd, de nehéz ugyanabban az időben", a Daily Telegraph idézi a herceget röviddel az esküvő után. Pletykák voltak arról, hogy évekkel ezelőtt Caroline elhunyt anyja elismerte a tökéletes testi férjet. Ernst August állítólag erőteljesen ellentmondott ennek: "Ha látta volna, akkor azt mondta volna: Nem fogod feleségül venni, lehetetlen."

A fájdalom nő

A büszke nő állítólagosan elbűvölő életét a sors két súlyos csapása jellemzi. 25 éves volt, amikor anyja, Gracia Patricia halálos balesetben halt meg 52 éves korában. A gyászfalak képei Caroline a világ körül jártak. Nyolc évvel később, második férje, Stefano Casiraghi (30) véletlenül összeütközött versenyautójával a világbajnoki futamon Monaco monacói partján. Ez a tragédia mélyen megrongálta az akkor 33 éves Caroline-t. Három gyermeke mellett egy Provence-i házba vonult.

Az anya

Caroline Monaco, aki franciául, angolul, németül, spanyolul és olaszul beszél, és a párizsi egyetem Sorbonne-i filozófiájával rendelkezik, négy gyermeke van. Andrea (32), Charlotte (30) és Pierre (29) Stefano Casiraghi-ból származnak. Alexandra hercegnő (17) Hanover herceg Ernst August hercegnő lánya. Emellett ő a legtöbb Monegas anyja. Ő volt a hercegség titkos uralkodója, Charisma hercegnővel, Charlene hercegnővel (38), az igazi hercegasszonynak köszönhetően, sok megfigyelő szerint. A Cary Grant (1904-1986), aki egykor Caroline-ról szólt: "Valódi királynő megjelenése".