royals

Caroline Monacói 60 éves kortól: Erős nő ünnepli magát és a viharos életét

Anonim

60 éves Caroline hercegnő a Monaco-ból

A világ legszebb királyi nagymamája 60 éves kortól fordul elő! "Royal Highness Caroline hercegnő Hannover" és "Son Altesse Sérénissime la Princesse de Monaco" ünnepli születésnapját. És bár általában nagyon jól értékelem az emberek korát, meglepődtem a jelen pillanatban az Anniversary Girl arcán. Ez egy 60-as chic nagymama lenne, akit gyermekként szeretnék.

Caroline hercegnő elérte a szépség új szintjét a szememben. A négyes anya és a hármas nagymama időről időre sugárzik belülről. És ez még titokzatosabbá teszi őket, mint korábban. Monacói herceg hercegének, a Boulevard kedvence és a médiában élő királyi magánélet harcoló harcosának nővére úgy tűnik, olyan életmódot alakított ki, amelyet a legjobb értelemben a lejárat szóval kell leírni.

Nem, nem hasonlítom össze a régi borral, mert Caroline von Hannover-nek nincs szükség összehasonlításra. Ő volt és még mindig egyedülálló. Nálával - és nem Charlene hercegnővel - az emberek összekapcsolják Monacát. Ő ad - bár a saját gyermekei mind szépek - a királyságnak szüksége van a bűbájra. És a Côte d'Azur titkos királynője az, aki megmutatta a világnak, hogyan kell megtörni egy nő sorsát.

Szeretett férje, Stefano Casiraghi véletlen halála után 1990-ben egyedül ő, Andrea, Charlotte és Pierre gyermekeit erős személyiségekre emelte. És a legfiatalabb lánya, Alexandra ma 17 éves korában egy szép lány, aki el fog menni.

Ami két fontos kérdést vet fel: "Hogyan tölt el Caroline hercegnő születésnapját?" És "Will Ernst-August gratulál?" Még ha tudnám is a válaszokat, itt nem szabad ezt írni, mert Caroline ügyvédjei nagyon gyorsak és megalkuvóak. De azok, akik a barátságos családi képeket látták az újévi monacói fogadáson, alig fogják kétségbe vonni, hogy az évforduló tölti a tiszteletüket a szeretteikkel, és biztosan.

És Ernst-August: A Guelph herceg és a monacói hercegnő január 23-án rövid időre garantálják egymást. Végül is Caroline 60. születésnapja a 18. évfordulója. És nincs hivatalos nyilatkozat arról, hogy a kettő elvált. Még akkor is, ha utolsó közös megjelenésük sok-sok évvel ezelőtt.

Egyébként: Joyeux Anniversaire Princesse Royale! Boldog 60.!

Királyi üdvözléssel