csillagok

Carpool Karaoke: tisztelgés Chester Benningtonhoz

Anonim

Videó a Facebookon

Ezek a felvételek nemcsak családja és barátai útján érkeznek. A Linkin Park egy videót tett közzé a hivatalos Facebook-fiókjában, amelyen Chester Bennington (1976-2017) látható halálát megelőzően hat nappal. Ez egy epizód a "Carpool Karaoke" által rögzített Bennington két együttesének és színésze Ken Jeong (48). A Linkin Park énekesnő élettel teli és tele van élettel. Nevet, tréfál a többiekkel, és utoljára - a félreérthetetlen hangon - énekel.

"Az életem legjobb napja"

Valójában a szegmensnek az Apple Music-on kell megjelennie, de most már szabadon megtekinthető a zenekar Facebook-fiókjában. Hosszú ideig az anyagot visszatartották. James Corden, 39 éves, aki kifejlesztette a Late Late Show formátumát, azt mondta nyár elején, hogy a családtagok el fogják dönteni, hogy mit kell tenni a felvételekkel. Most, Bennington özvegye, Talinda, a bandatársai és a családja áldást adott.

A klip nem csak énekel, Chester beszél a részmunkaidős állásairól, és a gyerekeiről is. Azt akarja, hogy találjanak valamit, amit szeretnek. Az egyik gyermeke szeret sportot, és lánya, Lily mindig lyukasztja, ahogy írja a dalait. Megmagyarázza védjegyét is - "Screanging" - az éneklés és a sikoltozás keveréke, ami félreérthetetlen. "Ez talán az életem legjobb napja" - mondja Bennington, aki a kerék mögött van.

LINKIN PARK & Ken Jeong - Carpool karaoke

Nézze meg a Carpool karaoke epizódját, melyben a Ken Jeong most a Facebookon található.

Írta: Linkin Park, 2017. október 12-én, csütörtökön

Az alábbi hozzászólásokban olvashatod, hogy hálásak a rajongók, Talinda Bennington és a zenekar, hogy most kiadták a videót. Ez egy tisztelgés Chesternek, a rajongók biztosak. De sokan megdöbbentették, milyen boldog és elégedett a Linkin Park frontember annyira közel a halálához. Chester Bennington július 20-án vette meg életét. Csak 41 éves volt.

A depresszióval kapcsolatos segítségért a telefonos tanácsadás az ingyenes telefonszámon érhető el: 0800/111 0 111