zvijezde

Carpool Karaoke ': Mariah Carey i James Corden širili su božićni duh

'All I Want for Christmas' Carpool Karaoke (Travanj 2019).

Anonim

Božićni pjevanje s Mariah Carey & Co.

Uđite, vozite se oko tog područja, razgovarajte malo o svom privatnom životu i, naravno, pjevajte pjesme! Znaš i "Carpool Karaoke". Za najnoviju epizodu, američki je predavač James Corden doživio nešto posebno - a ne samo pjeva Mariah Carey!

James Corden redovito prikazuje pjesmu "Carpool Karaoke" na njegovu "Late Late Show" - a DAS je sada više nego legendarni! Voditelj sjedi u automobilu sa zvijezdama, pomiče ih i pjeva slavne pjesme zajedno. Za božićno izdanje 'Carpool karaoke' James Corden je nadmašio sebe. Zbog toga je donio vrlo specifičnu glazbenu zvijezdu na suvozačevo sjedalo - to jest Mariah Carey.

Sada ovo je #festivating dahling! #carpoolkaraoke Hvala # chrismartin! ????? ☃

Video snimio Mariah Carey dana 16. prosinca 2016. u 11:22

Na pitanje što pjevač želi za Božić, ona je odgovorila: "Volio bih da pjevate svoju pjesmu 'All I Want For Christmas'." I odmah počnu pjevati. Onda je veliko iznenađenje. Budući da ne samo pop diva, nego i Lady Gaga, Adele, Elton John i Co, zauzeli su mjesto na suvozačevom sjedalu kako bi izvodili Mariahov popularni božićni hit.

Brzo postaje jasno da Božićni poseban događaj mora biti planiran mnogo prije. Doista velika akcija - s visokim profilom lijevanog!