csillagok

Carpool karaoke ": Mariah Carey és James Corden elterjedt karácsonyi szellem

Anonim

Karácsonyi éneklés Mariah Carey & Co.-val

Menj be, menj körül a környéken, beszélj egy kicsit a magánéletedről, és természetesen énekelsz. Tehát ismered a "Carpool Karaoke" -t. A legutóbbi epizódra az amerikai bemutató James Corden valami különlegeset hozott fel - és nem csak Mariah Carey énekel!

James Corden rendszeresen bemutatja a "Late Late Show" című "Carpool Karaoke" című részét - és a DAS most már több mint legendás! A műsorvezető csillagokban ül az autóban, meghajtja őket és együtt énekel híres dalokat. A "Carpool karaoke" karácsonyi kiadásának James Corden már túláradta magát. Ehhez nagyon különleges zeneszámot hozott az utasülésben - nevezetesen Mariah Carey.

Most ez a #festivating dahling! #carpoolkaraoke Köszönjük #chrismartin! ????? ☃

A videó, amelyet Mariah Carey küldött, december 16-án, 2016-ban, 11:22 órakor

Amikor megkérdezték, hogy az énekes karácsonyra akarta-e, azt válaszolta: "Szeretném, ha énekelnék a" Minden, amit karácsonyra akarok "dalt." És azonnal mindketten énekelni kezdtek. Aztán ott van a nagy meglepetés. Mert nem csak a pop diva, hanem a Lady Gaga, az Adele, az Elton John & Co. is elhelyezett az utasülésen, hogy elvégezze Mariah népszerű karácsonyi élményét.

Gyorsan világossá válik, hogy a karácsonyi különlegességet sokkal korábban kellett volna tervezni. Nagyszerű akció - nagyszerű öntöttel!