csillagok

Carpool Karaoke: Michelle Obama megköti az autót James Corden-tel

Anonim

James Cordens (37, "Egy esély") Carpool Karaoke a "The Late Late Show" óta régóta kultusz. A legfontosabb csillagok, mint George Clooney (55) és Selena Gomez (23) már leültek a kocsiba a brit komikusnak, elmondták neki az életüket, bekapcsolták a rádiót, és zsinórral énekeltek. Pontosan ez az, amit Michelle Obama első hölgy (52) tett.

Megjelenés a tévéműsorban

A Youtube egy előnézeti klip, hogy lássa, hogy James Corden felveszi a felesége Barack Obama amerikai elnök (54) közvetlenül a Fehér Ház előtt. Nyilvánvaló, hogy Obama gyakran nem élvezi a zenét hallgatni egy autó utasülésén. Néhány hónappal ezelőtt a lánya megtanult vezetni. Ez volt az egyetlen alkalom, amikor előtte ült és dalokat hallott az elmúlt hét és fél év alatt, mondja James Corden.

Corden és Obama majd együtt énekelnek. Ők éneklik a "This Is For My Girls" című dalt, amely Obama "Let Girls Learn" kezdeményezéséből származik, melyet a világ minden tájáról érkező lányoknak szenteltek, akiknek nincs hozzáférése az oktatáshoz. Írta: Diane Warren, az eredeti a Kelly Clarkson, a Zendaya, a Janelle Monáe, a Kelly Rowland és a Lea Michelle hangja. A Carpool Karaoke Michelle Obama epizódja szerdán tart.