csillagok

Carpool Karaoke James Corden-nal: Michelle Obama megcsúfolja Missy Elliottot

Anonim

A hír, hogy az első hercegnő Michelle Obama (52) a James Corden "Carpool Karaoke" című dallamversenyével (37, "One Chance") szerepelt a hét elején.

Michelle Obama alkalmi megjelenése

A YouTube-on egy pótkocsi tüzelt a feszültség mellett: Mint sok felső csillag előtte, Obama ült a kocsiban a "A késő késő show" előadójához, elmondta neki az életét, bekapcsolta a rádiót és énekelte vele. De amikor a műsor a CBS-en szerdán este jelent meg, a meglepetés más okból jött be: a hip-hop legenda Missy Elliott, 45 éves, hirtelen megjelent a "This Is For My Girls" dalra. A hátsó ülést.

A First Lady megremeg, és támogatja az oktatási kezdeményezést

A rapper megdöntötte Obama és Corden a Grammy-díjas Diane Warren által írt dalt a "Let Girls Learn" kezdeményezésre. A FLOTUS - az Egyesült Államok első hölgyének rövidítése az Egyesült Államokban - elindította ezt a kampányt, amely a lányok világszerte történő oktatásáért küzd. Számos női amerikai csillag támogatja, köztük Missy Elliott is. Amikor Corden felállítja Missy Elliott megdönthetetlen "Get Ur Freak On" -ját a "Carpool Karaoke" végén, és rájön, hogy az elnök felesége énekel minden vonalat, az autó hangulata majdnem felborul.

Az Egyesült Államok titkosszolgálata tweeteket mutat be a show-ra

Röviddel a show után az amerikai titkosszolgálat tweetelte: "Köszönet a JKCordennek és a Late Late Show-nak, hogy FLOTUS-ot hazaérkeztünk a Carpool Karaoke után. Mert bár az utazás csak a Fehér Ház miatt történt, a kihívás az volt, hogy a biztonsági tiszt, a világ legerősebb embere, egy brit Ulknudel és egy gengszter rapper egyedül az autóban.