csillagok

Carpool Karaoke James Corden-val: Britney Spears játszik?

Anonim

A rajongók megijesztik a Britney Spears lejátszási letétjét

Hoppá, újra megcsinálta! Britney Spears játszik vissza? Ez azt sugallja, hogy az új "Carpool Karaoke" epizód "The Late Late Show" beszélő James Corden írt a Facebook oldalára.

Lépjen be, énekeljen dalokat és beszéljen egy kicsit a magánéletéről. Ismerd meg és szeresd a rajongók "Carpool Karaoke" -t. James Corden mindegyikükben volt az autójában: Adele, Jennifer Lopez, Justin Bieber, Selena Gomez, a Red Hot Chili Peppers, Michelle Obama - és most Britney Spears.

Amint Corden a "Mérgező" találatot hangolja, ami valóban énekel. Kizárt! A 34 éves csengő hangja alig hallható, és a Britney-től egy lejátszási show-t kínál. Nem sokáig tart a rajongók, hogy panaszkodjanak a neten: "Nem igazán énekel" Carpool Karaoke "-t?" Kér egy Twitter-felhasználót. "Britney az első művész, aki énekel" Carpool Karaoke "-t a Playbacken.

Jövő csütörtök: Carpool karaoke a Britney Spears-el

Hoppá! Újra megcsináltuk. #CarpoolKaraoke Britney Spears-val csepp ez csütörtökön! MORE: //bit.ly/2bMd3AJ

A késő későkijelző James Corden-nal kedden, 2016. augusztus 23-án

"Ez egy trükk"

Őszintén szólva, a pop hercegnő nem ismert énekes tehetségeiről, hanem a zsíros bemutatókról. Akár egy iskolás fiú, akár egy szexi csillogó bolond vagy egy kígyó a nyakán - jól ismert, hogy a zenekar a két anya koncertjén jön ki a zenekarról.

Míg néhányan a Netboy Playback Princess-nál megcsaltak, a hűséges Britney-rajongók gyanítanak valami mást: Corden szándékosan választotta a levágást, hogy az internetre tévedjen. A YouTube megjegyzései egy kommentárban: "Úgy érzem, ez minden trükk, ha az embereket bekapcsolják, mert azt hiszik, hogy nem fognak énekelni, és végül meg fogják csinálni." Hogy Britney valóban csak a lejátszást képes lejátszani, 2016. augusztus 25-én látunk, este pedig az egész epizódot sugározzák.

Egy biztos: James Corden határozottan támogatta formáját a vitával. És Britney is jól csinál egy kis promót, hiszen az új albuma, a 'Glory', csak egy nappal később jelent meg.