csillagok

Carpool Karaoke ': Így találta meg a Foo Fighters James Cork show-ját

Anonim

De nem olyan szórakoztató, mint amilyennek látszik?

James Corden (39) "Late Late Show" "Carpool karaoke" hatalmas siker volt. A szegmens, amelyet azóta az internetes sorozatban vásárolt az Apple, az egyszerű koncepcióban élt - egy híresség az autóban utasként ül, és a Corden-ben egy duettben énekel saját slágereit - és mindenekelőtt a nagyszerű szórakozást, amelyet a művészek látnak, Az a tény, hogy a törvényjavaslat megtévesztő lehet, most feltárja a Foo Fighters-et (a "Legjobb az Ön számára").

A rock zenekar végül a Cording Mitfahrgelegenhez igaz, és úgy tűnt, hogy jó időben, mint a többi csillag. Az NME magazin egyik interjújában azonban a gitáros, Pat Smear (58) azt mondta: "A harmadik óra a fickó autójában kevésbé volt szórakoztató, csak örökké tartott." Közben a furgon megállt egy zenekartban, ahol a zenekar megragadta a hangszereket és spontán koncertet adott. Ez, a zenekar gondolta, a lövés vége. "De azt mondták:" Csak félúton vagyunk. "

Frontman Dave Grohl (48) egyetértett a zenekartársával, és a "kényelmetlen" tapasztalatot hívta. Szerencsésen kijelentette, hogy Corden nyilvánvalóan nagyszerű zeneszerző volt, de nem akarta, hogy énekeljen saját dalait. "A Ramones-ot és Rick Astley-t is énekeltük, de ezt nem használták, fogalmam sincs miért."