zvijezde

"Carpool Karaoke": Tako su Foo Fighters pronašli snimku za show Jamesa Corka

One Direction Carpool Karaoke (Travanj 2019).

Anonim

Ali ne tako zabavna kao što se čini?

"Carpool karaoke" iz Jamesa Cordena (39) "kasni kasni show" bio je veliki uspjeh. Segment, koji je od tada kupio Apple kao internetska serija, živio je na jednostavnom konceptu - slavna osoba sjedi u automobilu kao putnik i pjeva svoje vlastite hitove u duetu s Cordenom - a prije svega velika zabava koju umjetnici imaju, Činjenica da račun može biti varljiva, sada otkrivaju Foo Fighters ("Best of You").

Rock band je posljednji put uzeo Cording Mitfahrgelegenheit istinito i činilo se da se dobro zabavlja kao i sve ostale zvijezde. No, u intervjuu časopisu NME, gitarist Pat Smear (58) izjavio je: "Od trećeg sata u automobilu tipa, bilo je manje zabavno, samo je trajalo zauvijek". U međuvremenu se kombi zaustavio u glazbenoj trgovini, gdje je bend zgrabio instrumente i davao spontani koncert. To je, mislio je bend, bio kraj pucanja. "Ali onda je rečeno:" Mi smo samo na pola puta. "

Frontman Dave Grohl (48) složio se sa svojim kolegom i nazvao iskustvo "neugodno". Pozitivno je primijetio da je Corden očito bio velik ljubitelj glazbe, ali je želio da nije samo morao pjevati svoje pjesme. "Također smo pjevali nešto od Ramonesa i Rick Astley, ali to nisu koristili, nemam pojma zašto."