csillagok

Carpool karaoke csillag különbséggel: James Corden Paul Potts

Anonim

James Corden (37) most a "Late Late Show" című "Carpool Karaoke" sorozatával foglalkozik. Úgy tűnik, nincs nagy csillag, aki nem akar a brit komikusnál ülni. Adele, Justin Bieber, Stevie Wonder és Sir Elton John többek között tisztelték. Még az első hercegnő, Michelle Obama már az utastérben volt. A hip hop legenda Missy Elliot a hátsó ülésen és Corden a kerék mellett adta neki a dalt "This Is For My Girls".

Szabad-TV premier

Több mint komikus

Tekintettel a sikeres késő éjszakai talk-showjára, szinte elfelejtette, hogy Corden rendszeresen színészként is jelen van a kamera előtt. A "Gavin és Stacey" sorozat, valamint a "The Three Musketeers" vagy a "Into the Woods" című filmben szerepel. Különösen különleges benyomást keltett Paul Potts (45) operasztárának a "One Chance" című operettjének bemutatása, amely a brit tehetségkutató műsorában "Britains Got Talent" címmel kezdte pályafutását.

A "Nessun dorma", a Giacomo Puccini című "Turandot" című operájának 2007-es interpretációja nemcsak a Simon Cowell zsűri volt. A videót több millió alkalommal nevezik a YouTube-ra, és a sztárat egynaposan megcsinálta. Ma Potts az egyik legsikeresebb opera-csillag a világon. A "One Chance" augusztus 11-én a VOX most először mutatja meg a Free TV-ben a mai csillag Corden életének történetét vezető szerepet.


Ez az

A film fellépése még akkor kezdődik, amikor 2007-ben meglepő sikert aratott a casting show-ban. 1985-ben még mindig a szomszédban lévő szeszélyes fiú. A beszéd nem feltétlenül az egyik erőssége. De amint kinyitja a száját, hogy énekeljen, a kínos négerből egy rendkívüli szólistává változik. Azonban a klasszikus zene iránti szenvedélye is rettenetes gengszterek és zaklató támadások áldozata. Még húsz évvel később semmi sem változott. Mindenekelőtt az apja kevésbé lelkesedett Pál ambíciói vagy mobiltelefon-üzletben való foglalkoztatása miatt, mert sokkal jobban látná őt a helyi szennyező anyagok ártalmatlanításának izzadt csarnokaiban - Pál elképzelhetetlen gondolattal.

Végül ismerte meg a vidám Julie Walter-t, Julz-ot rövid időn keresztül az interneten keresztül, aki előrehaladja álma teljesítésében. Első kis esélye a helyi tehetségverseny és a kapcsolódó nyeremény formájában jön létre. A viharos taps után nyer. Végül pénzügyi lehetőségei vannak a velencei utazáshoz, és a híres és tiszteletreméltó tenor, Luciano Pavarotti Konzervatóriumában. De a meghallgatáson a saját idegességéből fakad. Ennek a kihasználatlan lehetőségnek a visszaesése után visszatért Walesbe, látszólag megtisztítva, megismétli régi munkáját, és Julzhoz költözik. Az esküvőn kapja meg az ajánlatot, hogy átveszi az Aida amatőr produkciójában betöltött vezető szerepet. De vajon tényleg ezúttal is kiválaszthatja a lehetőséget?