más

Carrie Bradshaw hibáztatja a szörnyű cipő árait?

Anonim

Jessica Mazur

Végül megtudtam, ki felelős a folyamatos pénzügyi válságért. Nem kevesebb, mint Carrie Bradshaw! Az "LA Times" szerint köszönhető, hogy Carrie szeretete a tervezőknek és a "Sex & the City" sikerének, hogy a cipők az új kézitáskák. Más szóval, ha egy nő sok pénzt fektetett be egy Louis Vuitton vagy Gucci táskába, ma inkább pénzt fektet be egy pár cipőbe. Ez lehet az oka annak, hogy itt Hollywoodban több ember helyesen írhatja le a "Christian Louboutin" -t, mint a "Barack Obama".

A probléma az, hogy a vadon lángoló női cipő szeretője sajnos nem csak az "LA Times" -ot, hanem a gyártókat is, és az elmúlt években titokban, csendben és csendben vonzotta egy pár cipő átlagárát. Ha a nők Barneysbe, Nordstromba vagy Macy-nak ezekben a napokban az Egyesült Államokban megyek, mindig igazi keresést talál olyan cipőre, amelynek az ár alatti ára alacsonyabb, mint 450 dollár, amikor felemeli. És ez semmi, a jelenlegi Gladiator szandálok, amelyek az abszolút "kell elem" itt, 1000 és 1300 dollár között sok tervezők. Igen, ez így van, olyan szandálról beszélünk, amelyet két évvel ezelőtt gyanakvóan nevettek el, és a "Jesuslatschen" -nek nevezték.

Ezeket a néha nagyon szép, de sajnos teljesen túlértékelt cipőket itt Amerikában "Cinderella Shoes" -nek hívják. Nem, nem azért, mert üvegből készültek, hanem azért, mert annyit költenek, hogy a fehér penészes gyönyörű herceg valójában beleértendő az árba. :-) Természetesen a híresek nem fizetnek egy cent cipőt, mert ha Cameron Diaz, Penelope Cruz vagy Nicole Kidman a Manolo Blahniks vagy Jimmy Choos a szőnyegen, valószínűleg feltételezik hogy a hölgyek nem költenek egy fillért sem. Éppen ellenkezőleg, ebben az esetben a tervezők valószínűleg másnap "köszönöm megjegyzést" írnak.

Természetesen a "normális nők" senki sem kényszerít minket arra, hogy megvásárolja a drága tervező cipőt. És az "LA Times" még cipő bojkottot is felszólított, mivel mind a tervezők, mind a kiskereskedők az árakat felemelik, amíg az ügyfelek elég hülyeek ahhoz, hogy a pénzt költeni. Talán nem rossz ötlet. De attól tartok, hogy Hollywoodban a cipő lázadás sikertelen lesz, mert túl sok ember van itt, akiknek túl sok pénzük van!

Így már van várakozási lista a francia luxus márka Lanvin új bőrszandáljára, amely az elkövetkező napokban itt lesz elérhető a Beverly Hills-i Barneys-ben! Igen, itt Hollywoodban kell felvennie magát, ha 1045 dollárt szeretne tölteni egy pár cipőre. Valóban egy igazi "alku". :-)

Üdvözlet a Lalaland-tól Jessica Mazur-tól