csillagok

Carrie Coon a Fargo 3. évadjának sztárjához

Anonim

A sorozatos rajongók számára Carrie Coon nem idegen: a HBO sorozat "The Leftovers" egyikének egyik futamideje az első szezon óta. A 35 éves szintén a nagy képernyőn volt. A "Gone Girl - The Perfect Sacrifice" című filmben játszotta Margo Dunne-t, a Ben Affleck (43) Nick Dunne nővérét. A "Fargo" harmadik évadjában Gloria Burgle szerepe lesz, a "Deadline" jelentések.

Ewan McGregor mellett

Gloria Burgle egy praktikus nő, aki elkapja a tűzoltó készüléket, amikor a szalonna felgyújtja a tűz és mindenki más pánikját. Gloria az Eden-völgyi rendőrkapitányság vezetője és egy újonnan elvált anya, aki nehézségekbe ütközik egy olyan világban, ahol az emberek közelebb vannak a telefonokhoz, mint az előttük lévő emberek.

A "Fargo" egyik évadjában Billy Bob Thornton (60) volt a figyelem középpontjában. A második év körül Patrick Wilson (43) és Kirsten Dunst (34) köré csoportosultak. A harmadik évadban a középpontban az azonos iker testvérek állnak, mind Ewan McGregor (45). A történetnek is közelebb kell lennie a jelenhez, mint korábban. Az új epizódok 2017-ben villognak a képernyőn.