csillagok

Carrie Fisher: Billie Lourd az anyja halála után beszél

Anonim

Carrie Fisher lánya megjeleníti az Instagram beosztását

Billie Lourd hihetetlenül nehéz idő alatt halad. Néhány óra múlva meghalt az anyja, Carrie Fisher (1956 - 2016) és nagyanyja, Debbie Reynolds (1932 - 2016). Most egy tapintható Instagram hozzászólással beszélt.

Gyermekkori képet mutatott a három generáció örömmel egyesülve. Lourd kiborítja a nyelvét, míg anyja és nagyanyja mosolyog a fényképezőgépen.

❤? ❤ gondoltam gondolkodás ereje erőt erőszak alatt közben alatt alatt alatt alatt alatt alatt alatt alatt közben közben közben során alatt I I I I I I I I I I I I I Azt hittem, az erő nem létezhet. Abadaba és az egyetlen és egyetlen Mombyom. Szereteted és támogatásod jelenti a világot számomra.

A fotót, amelyet Billie Lourd írt január 2-án, 2017-kor 10: 09-kor

"Minden imádságod és kedves szavak az elmúlt héten erőt adott nekem abban az időben, amikor azt hittem, nincs ereje" - írja Lourd. "Nincsenek szavak, amelyek leírhatják, mennyire hiányzik az én Abadaba és az egyedülálló Momby, a szerelmed és a támogatásod mindent jelent nekem."

Carrie Fisher december 27-én halt meg súlyos szívroham következtében Londonból Los Angelesbe, karácsony előtt. Csak egy nappal később, Hollywood legendája, Debbie Reynolds, aki a "Singin in the Rain" (1952) világszerte híres lett, halálos áldozat következtében halt meg.