csillagok

Carrie Fisher: Ez akkor történik, ha a kutyád a Star Wars-t néz

Anonim

Fülek fújták

Carrie Fisher (1956-2016) szerette a kutyáját, Gary-t és szinte mindig ott volt a francia bulldog vele. Szintén egy évvel a "Leia hercegnő" halála után Gary színésznő látszólag még mindig reagál, amikor a korábbi tulajdonosát látta a képernyőn. A Kläffer most "Csillagok háborúja: Az utolsó Jedi" előadását engedélyezte. Ez az utolsó csík, amit Fisher tett, mielőtt meghalt.

Gary felismerte Fisheret, mint Leia tábornokot, egy ABC-riporter csipogja szerint. Ahogy Veronica Miracle beszámolt, a kutya látta, hogy a film Fisher ex-asszisztensének ölében ül, és a füle minden alkalommal felemelkedett, amikor Leia megjelent a képernyőn.

Gary az Instagramon van

A filmes trailer láthatóan Gary előtt látta, legalábbis a négylábú barát Instagram számláján, hogy megtekinthesse egy fényképét: "Most látta az új trailert" The Last Jedi "-nek, és anyám szebbnek látszik, mint valaha", áll.

Gary felismerte magát a Star Saga nyolcadik részében? A film tartalmaz egy Gary-inspirált idegen lényt Carrie Fisher tiszteletére és kedves kisállatának tiszteletére. Fisher 2016. december 27-én halt meg. Gary a Fisher lánya, Billie Lourd, 25 éves korában él, aki szintén a The Last Jediben játszik.