csillagok

Carrie Fisher: A halál oka részletei ismertek

Anonim

Ezzel Billie Lourd lány reagál

2016. december 27-én Carrie Fisher színésznő meglepően elhunyt 60 éves korában. A "Star Wars" ikon szívrohamot szenvedett a Los Angeles-i járat során, és röviddel ezután halt meg egy kórházban a következmények miatt. Pénteken (helyi idő szerint) a Los Angeles Orvosi Főosztálya további részleteket közölt a halál okairól.

"Szeretlek, Momby"

A színésznő meghalt az alvási apnoe és a különböző egyéb tényezők kombinációját, a Los Angeles Times szerint a jelentésben. Az alvási apnoe szindróma azt jelenti, hogy a légzés újra és újra leáll. Emellett felsorolja a szívbetegségeket és a kábítószer-használatot is. A kár bekövetkezésének pillanatában tehát: "Többszörös kábítószer-használat, jelentéktelen hatókör".

A nyomozók nem tudták pontosan meghatározni a halál pontos okát, ezért továbbra is "meghatározatlan" jelentést kapnak. További hivatalos információk nem adják meg a törvényszéki orvoslás részéről. Viszonzásul Billie Lourd (24, "Scream Queens") lánya érzelmi nyilatkozatban szólalt fel.

"Az anyám küzdött a kábítószer-függőséggel és mentális betegséggel egész életében, és végül meghalt", mondta a 24 éves. Az anyja mindig nyitott volt a betegségeket körülvevő társadalmi megbélyegzéssel. Többek között beszélt a szégyenérzetről, amely megzavarja az embereket és családjaikat, akik szembesülnek ezekkel a betegségekkel.

"Tudom az anyámat, azt akarja, hogy a halála ösztönözze az embereket, hogy nyitottak legyenek a küzdelmükre" - folytatja Lourd. Ezenkívül a 24 éves felszólít azokra az emberekre, akiknek ugyanazok a problémái vannak, mint az anyjuk, hogy segítséget kérjenek. Meg kell küzdenie azért is, hogy a kormány megfelelő mentális egészségügyi programokat finanszírozzon. "A szégyen érzése és a társadalmi stigmata a megoldások felé vezető út ellensége, végső soron gyógymód, szeretlek, Momby."