csillagok

Carrie Fisher befejezte a Star Wars: Episode VIII filmezést

Anonim

Egyéb projektek befejezetlenek

Carrie Fisher (1956-2016) váratlan halála kísérteties kórusának sokkja még mindig mély. Talán ez egy kis vigasz a rajongók számára, hogy az amerikai színésznő még befejezheti a "Star Wars: Episode VIII" (Disney / LucasFilm) filmet. A filmet február-júliustól forgatták 2016. A nyolcadik részlet - a harmadik trilógia második filmje - a Star Saga, amelyet Rian Johnson vezetett (43), 2017 decemberében érkezik a színházakba. Ez az a pont, amikor Fisher utoljára megjelenik a szerepében, ami egyszer híres volt: Leia Organa hercegnő.

Ezek a filmprojektek érintettek

De a színésznő és forgatókönyvíró is keresett, és így számos más film- és televíziós projekt is van, amelyek nélkülözhetetlenek. Amint a "Variety.com" további beszámolókról számol be, ez például ismétlődő szerepet játszik a "Catastrophe" című komédiás sorozatban (Amazon / Channel 4). A sorozat felvétele után Fisher súlyos szívrohamot szenvedett a londoni Los Angeles-i visszaútra. Ennek eredményeképpen 2016. december 27-én halt meg LA-ben

Az "Carrie Fisher" című amerikai rajzfilmsorozat Angela, a sörfőzde főnöke, Peter Griffin (Seth MacFarlane által beszélt) hangja ismétlődő szerepet játszott. A "Wonderwell" fantasy filmben (2017), aki a divatvilágban játszik, Carrie Fisher szerepét is betöltötték.

Egy új dokumentumfilm, a "Bright Lights: Carrie Fisher és Debbie Reynolds főszereplésével" című filmet a január elején megjelenő "Palm Springs Filmfesztiválon" és márciusban az amerikai HBO-n fogják megjeleníteni. Carrie Fisher volt a színésznő, énekes és táncos, Debbie Reynolds (84, "Singin in the Rain") és Eddie Fisher (1928-2010, "Joy Bundle") énekese, akik 1955 és 1959 között voltak házasok.