mozi

Carrie Fisher: Leia frizurája olyan, mint egy páva

Anonim

A rajongók nemzedékei számára, akik emlékeznek régi hősökre a "Csillagok háborúi: A hatalom ébredése" felé, felkeltik a gyermekkori emlékeiket. Carrie Fisher (59) esetében is, a Leia hercegnő visszatérése egy "utazás egy olyan galaxisba, amelyet jól ismerek" - mondta a hírügynökség.

"Leia hercegnő" egy interjúban

"Leia elkísér a sírba"

A saga 1977-es kezdete óta kultikus szerepe többé-kevésbé állandóan kísérte a színésznőt. A Beverly Hills-i kastélyban a Fisher egy csomó "Star Wars" emléktárgyat vásárol, sőt még ma is "többször hivatkozik Leia-ra". Ez sem zavarja: "Tudom, hogy Leia elkíséri a sírba, " magyarázza a színésznő.

Amikor Harrison Ford (73, Han Solo) és a többi régi "Csillagok háborúja" hősnője oly sok év után visszatért a fényképezőgép elé, "egy kicsit ideges volt", bevallja Fisher. "Végül is 19 éves voltam, és hirtelen - 40 évvel később - újra kell csinálnom.

Hollywood első hatalmi lánya?

Még mindig büszke Leiare, Fisher úgy véli, hogy ő szerepe "a Girl Power igazi kezdete Hollywoodban". Csak a tipikus frizurájával, Fishernek volt némi gondja: "Az én korsóom úgy néz ki, mint egy pávián feneke, szóval csak akkor kell humoros humorérzékkel járnia, amikor ilyen módon jársz.

A 70-es évekhez képest nagy különbség volt a készletben: Abban az időben a forgatás "gyakran nedves és vidám" véget ért. "Csak egy újabb alkalom volt" - mondja Fisher. Az alkoholt JJ Abrams irányítása alatt tiltották (49). "És ezért szeretem azt mondani, hogy ez megváltozott a múltéhoz képest - ma mindenki józan, amikor a Csillagok háborúja" - viccelődik Fisher.