zvijezde

Cristiano Ronaldo: Tako reagira na oglas za utaju poreza

Ronaldo & Mbappe Crazy Magic Changing Boots! ???? How To Make Them! (Lipanj 2019).

Anonim

Kratka izjava o navodima

Zvijezda svjetske zvijezde Cristiano Ronaldo navodno je izbjegavao poreze. Zato je prikazan u Španjolskoj, kako je sada postalo poznato. U društvenim mrežama, kicker nije rekao ni riječ o tome - samo je napravio kratku izjavu o njegovu upravljanju.

Izjava o ljubavi prema svojoj domovini

Više od 14 milijuna eura - za ovu je astronomsku sumu poražen europski nogometni prvak Cristiano Ronaldo u porezima. Na Facebook i Instagram, 32-godišnjak je sada odgovorio drugačije na optužbe nego što se očekivalo. Vješto je omestio od krhke teme i objavio, na primjer, neku vrstu izjave o ljubavi prema portugalskom rodnom mjestu Madeiru:

"Ovo nije prvi put, i nadamo se da neće biti posljednji put, moj dom Madeira ponovno je nominiran kao najbolja europska otok destinacija, već sam glasovao, a vi?" Ronaldo pita svoje sljedbenike. A što obožavatelji odgovaraju? Da oni vole svoj idol, glasaju za Madeiru i slično. Kritike ili upiti dolaze u komentarima kao dobar kao prije.

Ovo nije prvi put, i nadamo se da neće biti posljednji. Moja domovina, Madeira, ponovno je nominirana za vodeće odredište na otoku u Europi. Već sam glasovao, a ti? Glasajte ovdje: //bit.ly/2oqWvqd #madeiraisland #wta #bestisland #visitmadeira

Post koji dijeli Cristiano Ronaldo 13. lipnja 2017 u 5:01

Sada zatvorska prijetnja

Njihova zvijezda zapravo bi mogla nestati duže od prizora, jer su portugalski prijetili za ukupno četiri poreznog prekršaja minimalna kazna do sedam godina i novčana kazna od najmanje 28 milijuna eura, ocjenjuje Udruga poreznih stručnjaka španjolskog Ministarstva financija (Gestha).

Čak i ako ne i na Instagramu i Co-u - o njegovu rukovodstvu Cristiano Ronaldo još uvijek objavljuje izjavu o navodima. Ono što kaže i kako njegovi obožavatelji reagiraju, možete vidjeti u našem videu.