zvijezde

Cristiano Ronaldo pokazuje svoje male blizanke

Cristiano Ronaldo se maskirao u beskucnika i igrao fudbal na ulici (Lipanj 2019).

Anonim

Ronaldo u tati sreće

Cristiano Ronaldo trostruko je tata! Nakon što je 29. lipnja potvrdila rođenje blizanaca, nogometna zvijezda sada je postala slatki post na Instagramu, predstavivši dva blizanca diljem svijeta.

"Dvije nove ljubavi mog života"

Cristiano Ronaldo u očevoj sreći! Na Instagramu, 32-godišnjak sada ponosno pokazuje potomke. Sa zatvorenim očima, dvije novorođene bebe u rukama su odjevene u svijetlo plavu i blijedo ružičastu boju. Označavanje spola blizanaca? Ronaldo još nije komentirao. "Sretan sam što mogu zadržati dvije nove ljubavi mog života", komentirao je mlađem ocu slatkom mjestu. Prema portugalskoj televizijskoj postaji SIC, njegova se djeca zove Eva i Mateo - koja bi odgovarala dječjim odijelima.

U polufinalu Confed kupa, on je i dalje igrao, nakon odlaska svog tima stavio bend Cristiano Ronaldo slobodan kako bi se konačno mogao susresti svoju djecu. I u noći 29. lipnja 2017., konačno je potvrdio ono što se već dugo govorilo na svijetu: Zvijezda je ponovno postala otac, točnije blizanaca, za koje se navodi da su za njega pružili zamjensku majku u SAD-u.

"Kao i obično, bio sam u službi portugalske reprezentacije, iako sam znao da su moja dvoja djeca rođena", objašnjava zvijezda Real Madrida na Facebooku, zašto nije mogao prisustvovati rođenju. "Vrlo sam sretan što mogu konačno biti s mojom djecom."

Tako sretan što možeš zadržati dvije nove ljubavi mog života?

Post koji dijeli Cristiano Ronaldo 29. lipnja 2017. u 10:09

Trostruka beba sreća za Papa Ronalda?

Rođenje blizanaca moglo bi ove godine biti posljednji beba blagoslov za četverostruki svjetski nogometaš, koji je nedavno objavio naslovnice uglavnom zbog navodno izbjegnutih poreznih milijuna. Budući da je novi prijatelj ubojice, španjolska ljepota Georgina Rodriguez, zadnji put uočena sumnjivim trbuščićem.