zvijezde

Dagi Bee je postala angažirana: tako je romantičan prijedlog za brak

VLOG Kupanje u fontani na Meet up-u (Lipanj 2019).

Anonim

Dagi Bee je zapravo angažirana, kao što je Youtube zvijezda sada potvrđena u videu. Ona želi završiti spekulacije s njom, rekao je 21-godišnjak. Počeli su sa svojim privlačnim novim prstenom. "Ja sam najsretniji čovjek na svijetu", također je tweeted njezin odabrani Eugen Kazakov.

Potvrđeno je angažman

U novom spotu Mladosti Dagi Bee sada govori da su ona i njezin dečko bili u Parizu prije manje od dva tjedna. Zatražio bi je navečer prije Eiffelovog tornja. "I rekao sam da!" Iznenađujuće, prijava se ipak pojavila: očekivala je sve, samo ne s njom, kaže ona. "Upravo sam počeo plakati, jahala sam dah, jer nisam to očekivao."

Gotovo godinu dana parovi su zajedno, ali sada su već sigurni da je to nešto "vrlo, vrlo ozbiljno": "To se samo uklapa". Njezini se roditelji također slažu s planiranim vjenčanjima. Međutim, kada se to dogodi, zvijezda za YouTube još se nije otkrila. Čini se da obožavatelji najviše vole potvrdu angažmana: preko 1, 2 milijuna pregleda, isječak već ima, 116, 000 ga je ocjenio palcem, 8, 000 dosad je negativno ocijenilo.