kino

Brzi i žestoki prekidaju prepreku za prihod?

Fim de Jogo, O Modelo para a Escravidão Global (2007) (Legendado PT-BR) (Lipanj 2019).

Anonim

"Brzi i žestoki" filmovi uvijek su donijeli pristojne rezultate. Sedma rupa serije nije samo posljednji filmski nastup Paul Walkera, koji je umro krajem 2013. - također je mogao osigurati "Brzi i žestoki" novi rekord u blagajni. Traka je već tijekom vikenda postavila četvrti po redu najbolja svjetska poena, kako je izvijestio The Hollywood Reporter. I stručnjaci časopisa smatraju da će "Furious 7" na kraju donijeti više od milijardu dolara.

Milijardu dolara na vidiku

Dakle, "Fast & Furious 7" bi bio jedan od ukupno 20 filmova koje je ovaj uspjeh uspio. Nedavno je "Transformatori: doba izumiranja" prekinuo barijeru od milijardu dolara. Najbolje zarade dosad je do sada bio "Avatar" s nešto manje od 2, 8 milijardi dolara.

Bilo da će to raditi tako dobro za "Furious 7" čini se upitnom - ne samo zbog nepovoljnih tečajeva. U svakom slučaju, kreatori se mogu zadovoljiti. Prema "Hollywood Reporteru", u glavnim ulogama Walkera i Vin Diesela (47, "Riddick"), u glavnim ulogama u danima nakon pokretanja u svim zemljama, film je osvojio privremeni broj jedan u box-office listama, uključujući u Njemačkoj, Velikoj Britaniji i Francuskoj,