stil

Zlatni globusi 2017: Natalie Portman, Emma Stone i Co bili su privlačni događaji večeri

FILM: Bliskost | 20.08.2017. (Svibanj 2019).

Anonim

Natalie Portman, Heidi Klum i Co.

Sezonska sezona 2017. otvorena je. Na ceremoniji Zlatnih globusa, crveni kolač Hollywooda okupio se na crvenom tepihu. A budući da se Globe smatra malom sestrom Oscara, pravilno stavite zvijezde na opremu.

Emma Stone imala je dva razloga da sjaji. Njezin film 'La La Land', koji je bio suprotno holivudskom Hottieu Ryanu Goslingu, osvojio je sedam (!) Od prestižnih nagrada. Međutim, njezina je odjeća također bila po cijeni. U blijedoj ružičastoj zlatnoj haljini Valentina, Emma je izgledala zapanjujuće.

Uz ružičaste i ružičaste tonove, žuta je definitivno najpopularnija boja večeri. I najljepše se osvijetlila u vrlo trudnom Natalie Portmanu. Iako 35-godišnja glumica 'Jacky' nije dobila zlatni globus unatoč nominaciji, imala je svoju lijepu loptu.

Jedan od najljepših izgleda večeri predstavio je Jessica Biel. Zapanjujući rez, glumica u svom crnom i bijelom Elie Saab haljinu ne samo da je inspirirala supruga Justina Timberlakea.

No, kako se priznaje za pravi hollywoodski dodjelu nagrada, među smrtonosnim večernjim odijelima, recimo, bilo je nekoliko "posebnih" primjeraka: Sarah Jessica Parker odalo je počast pokojniku Carrie Fisheru u pamćenju Princeze Leia. Dodirna gesta - ali nažalost bijeli ogrtač činio se prevelikim.

Na našem videozapisu možete vidjeti sve odjeće s crvenog tepiha.