zvijezde

Zlatni globusi 2017: Nicole Kidman, Justin Theroux & Co. predstavili su nagrade

'La la land' arrasa als Globus d'Or (Svibanj 2019).

Anonim

Nicole Kidman i još mnogo toga

Nagrade Zlatni globus otvorene su 8. siječnja, Nagrade u Hollywoodu. Naravno, kao i svake godine, ne očekuju se samo kandidati na dodjeli nagrada na licu mjesta. Hollywood Foreign Press Association danas je objavio prvu listu slavnih osoba koje će nagrade i najave objaviti na pozornici. I momčad se može vidjeti:

Zvijezde, zvijezde, zvijezde

Drew Barrymore, Steve Carell, Priyanka Chopra, Matt Damon, Viola Davis, Laura Dern, Goldie Hawn, Anna Kendrick, Nicole Kidman, Brie Larson, Diego Luna, Sienna Miller, Mandy Moore, Jeffrey Dean Morgan, Timothy Olyphant, Chris Pine, Eddie Redmayne, Zoe Saldana, Amy Schumer, Sylvester Stallone, Justin Theroux, Milo Ventimiglia, Sofija Vergara i Reese Witherspoon prisustvovat će dodjeli nagrada.

Willin Justin Theroux i njegova supruga Jennifer Aniston hodaju po crvenom tepihu? Također je moguće da će Amy Schumer i Goldie Hawn zajedno nastupiti na pozornici, nakon što će svi njihovi zajednički filmovi "Snatched" 2017 biti objavljeni u kazalištima.

Također u nazočnosti su predavač Jimmy Fallon, koji će voditi večer i Meryl Streep. Glumica dobiva nagradu Cecil B. DeMille. Ona je također primatelj njezinog devetog Zlatnog globusa, nominiranog za najbolju glumicu - komediju ili glazbu za nastup u Firenci Foster Jenkins.