zvijezde

Kim Kardashian o životu kao majka dvoje: To je stvarno teško

Isti san 2 | Youtuberi vs. hejteri | Epizoda 8 Sezona 2 (Lipanj 2019).

Anonim

Kim Kardashian: Baby Saint okreće svoj život naopako

Posljednja trudnoća opisala je Kim Kardashian kao apsolutni užas. Sretniji je bio zvijezda stvarnosti kada je 5. prosinca 2015. rođen sin Sin. Ali život kao majka dvoje nije ni piknik, kao što je supruga Kanye Westa (38) sada priznala na njezinoj početnoj stranici "KimKardashianWest.com". Budući da je tamo mali brat Sjevera (2), idite u kuću Kardashian-Zapad često sjajan.

"Majka je uvijek rekla djeci:" Jedan je poput jednog, ali dva su poput dvadeset. " Nikad to nikada nisam razumio - do sada ", objašnjava 35-godišnjak. "Naravno da sam znao da bi to bilo drugačije, ali, wow, to je stvarno teško", priznaje. "Sve što sam učinio kad sam dobio Sjever bio je hranjenje i spavanje, ovaj put ne mogu spavati, svake sekunde nisam s bebom s Northom."

Najveći izazov za nju nije bila njezina novorođenčad, već njezina dvogodišnja kći Sjever. Zato što Kim želi posvetiti što više pažnje unatoč rođenju svetoga malenog čovjeka i učiniti je osjećajima da je voljena. Srećom, ona ima punu potporu svoga muža: "Kanye mi puno pomaže i redovito jede sa Sjeverom (samo dva!)".

No, njezina nećakinja Penelope, trogodišnja kći sestre Kourtney, također je na strani obitelji uz pomoć i savjete. "Ona daje Sjeveru najbolji savjet o tome kako biti dobra sestra", kaže Kim.

Iako se ponekad brine da je ona često prekasna ili ne dolazi, Kim je sigurna da će uskoro biti pod kontrolom tih problema: "Moja je majka to učinila, moja sestra je to učinila - a ja ću ".