zvijezde

Leonardo DiCaprio daje Alanu Thickeu posljednju čast

Los mejores memes de leonardo dicaprio [premios oscar y mas] (Srpanj 2019).

Anonim

Smrt TV zvijezde Alana Thickea (1947.-2016.) 13. prosinca došla je kao potpuno iznenađenje. Sada je u Kaliforniji odigrala pokretna memorija za glumca. Među gostima je bila i holivudska zvijezda Leonardo DiCaprio (42, "The Revenant - The Returner"), koji je ispred kamere stajao zajedno s Thickom u seriji "Naš bučni dom".

Premještanje pogrebne službe

Fotografije koje je objavila Thickeova kćeri Dolly Thicke na Facebooku pokazale su pobjednika Oscara zajedno s pokojnikovim sinom, Robinom Thickom (39, "Blurred Lines") i drugim vrhunskim slavnim osobama na spomen-servisu.

U međuvremenu su te slike ponovno izbrisane. Kao što američki mediji izvještavaju, Thickesova snaha bila je jako dirnuti velikom simpatijom. "Memorijalna služba Alana bila je upravo savršena, pa su se mnogi članovi obitelji i drugovi okupili kako bi obilježili našu dragu figuru oca", rekla je. Post je također pokazao da su pored DiCaprija također bili i bliski bliski prijatelji Bob Saget (60), Bill Maher (60) i Alex Trebek (76), Kevin Costner (61), Kris Jenner (61) bivši "Naš bučni dom" baci.

Srčani udar u hokeju na ledu

Alan Thicke umro je od srčanog udara u bolnici 13. prosinca. 69-godišnjak je imao skejt Cartera u igri na ledu. Glumac se pojavio na brojnim televizijskim emisijama tijekom svoje karijere. Serija koja ga je postala poznata, "Naš glasni dom", vodila je od 1985. do 1992. godine.