zvijezde

Monica Lierhaus: Nova faza života nakon preseljenja

Monica Lierhaus- Ein Platz an der Sonne (Srpanj 2019).

Anonim

"Za mene je počela nova faza života"

Moderatorica Monica Lierhaus (46, "Still Me: My Way Back to Life") promijenila je svoj život - u obliku poteza. "Za mene je započela nova faza života, krenula sam. Za mene to je puno više od promjene lokacije od Eppendora do Pöseldora", izjavio je Lierhaus u intervjuu časopisu "Bunte". Razlog promjene je očigledan: "Htio sam pustiti, kuća je bila prevelika za mene."

Prije premještanja, Lierhaus je živio u dvije polovice kuće zajedno s njezinom sestrom Evom. Ovo je skrbilo o neuspjeloj kirurškoj operaciji na aneurizmu Moniku Lierhausu. Sada sportski voditelj želi ponovno upravljati vlastitim životom: "Ja sam se malo emancipao od Eve, koji je toliko učinio za mene, nastavljamo se dobro snalaziti, ali želim sada živjeti sam, postajem zdravije i bolje."

"Soba za dvoje plus psa"

Odmah se zaljubila u njezin novi stan. I ne samo ona: "Moja kuja Pauline je pronašla i omiljeno mjesto", kaže Lierhaus. "I Eva i samo desetak do moje majke, samo su 20-ak minuta hoda, tako da su žene Lierhaus ujedinjene na šetnji."

Uz potez, Lierhaus, od 2015., nema partnera sa svoje strane, također predstavlja novu ljubav i partnerstvo. "Apartman također ima sobu za dva plussa."