zvijezde

Pippa Middleton: Je li ona ponovno sama?

Words at War: Mother America / Log Book / The Ninth Commandment (Srpanj 2019).

Anonim

Odvajanje zbog ljubomore.

Za tjednima je postojao samo stres između Pippe Middletona (27) i njezina on-off prijatelja Alexa Loudona (31) - sada su konačno nacrtali liniju pod njihovim odnosom. Kao što britanski "Sun" izvještava, dvojica su se odvojila nakon tri godine odnosa.

Razlozi za ljubav su mnogobrojni. Prijateljica parova izjavila je da se Alex nije suprotstavio činjenici da je Pippa od vjenčanja svoje sestre Catherine s princem Williamom kao seksualnim simbolom. Drugi mediji nagađaju da je 31-godišnjak ljubomoran jer Pippa tako dobro razumije s njezinim šogorom princu Harryjem.

Pippa Middleton: Odvajanje bi trebalo biti konačno

Činjenica je: Već u lipnju 2011. Pippa i Alex imali su krizu - u to je vrijeme par odvojio, ali se vratio nakon nekoliko mjeseci pauze. Čak i o vjenčanju i mogućoj djeci bila je nagađala, jer je Pippa ušla s Alexom.

Ali taj se san sada čini se da se preselio daleko i daleko za Pippu. Kako bi se odvojila od bolnog raspada i naslova poput 'Pippa Singleton', rekla je da je prošli vikend proveo s Williamom i Kateom u Balmoralu, prema "The Sun".

Slika: Splashnews