zvijezde

Princ George: Božićni kaput postaje blockbuster

Our Miss Brooks: Conklin the Bachelor / Christmas Gift Mix-up / Writes About a Hobo / Hobbies (Lipanj 2019).

Anonim

Prodana božićna odjeća

U dobi od tri godine, princ George čini se da je pravi ikona mode u Velikoj Britaniji. Kao što piše magazin "People", mali Royjev sivi kaput bio je rasprodan samo nekoliko sati nakon što je George posjetio božićnu službu sa svojim roditeljima. Duljina koljena od 100 posto vune potječe od dječje marke odjeće "Pepa & Co." i košta 120 funti (oko 140 eura) u online trgovini.

Mali princ i njegova mala sestra Charlotte (1) pružale su i smijeh nakon posjete crkvi. Kao nagradu, dvoje su očito dobili slatkiše, gdje su već jako sisali kad su napustili crkvu u Englefieldu. Charlotte je također pokušao upotrijebiti "Candy Cane" kao štap za šetnju.

Princ William (34) i vojvotkinja Kate (34) idu u crkvu zajedno s Middletonsom u Englefieldu na Božić je nešto novo. Do sada su britanski royals uvijek slavili u crkvi Sv. Marije Magdalene u Sandringhamu. Ali zbog bolesti, kraljica (90) morala je otkazati crkvu ove godine. Princ Philip (95), princ Charles (68), vojvotkinja Camilla (69) i princ Harry (32) ispunili su svoju božićnu dužnost.