kraljevski

Princ Harry i Meghan Markle: Tako je dramatična sigurnosna situacija neposredno prije vjenčanja

Explaining The Complicated British Royal Family Tree (Srpanj 2019).

Anonim

Princ Harry i njegov Meghan u opasnosti?

Mega-interes u kraljevskom vjenčanju ima svoje padove

Odbrojavanje je uključeno, jer 19. svibnja glumica Meghan Markle, 36, i njezin princ, Harry, 33, zvoni vjenčana zvona. Svi Engleska veseli vjenčanju iz snova. Ali ogroman interes za brak dviju osoba također ima svoje padove.

Brojne snage sigurnosti su na dužnosti

Kako bi zaštitili Meghan i Harry prije i tijekom vjenčanja, formirana je posebna jedinica. To bi trebalo osigurati da se i mladi par, gosti i promatrači mogu osjećati sigurno. Ogroman izazov za sigurnosno osoblje koje trenutačno radi na konceptu za dan vjenčanja iz snova.

Kao što je princ Harry i njegov Meghan slijede svoje kraljevske dužnosti i miješaju se s britanskim narodom, brojne sigurnosne snage su zauzete kako bi ih zaštitile. Budući da je glumica i britanski princ najavio svoj angažman, sigurnost se dramatično promijenila. Ali kako je dramatična situacija i prije kraljevskog vjenčanja, možete gledati u videu.

Harry i Meghan se uda u Windsor Castleu

U studenom 2017., Kensington Palace je najavio angažman princa Harryja i Meghan Marklea. Kratko vrijeme kasnije objavljeno je i mjesto gdje će se održati kraljevsko vjenčanje. Kraljica Elizabeta II dopustila je svom unuku da se udaju za svoju zaručnicu Meghan u kapeli Sv. Jurja na dvorcu Windsor.