kraljevski

Princ Oscar iz Švedske: Najljepše slike kraljevskog krštenja

Mercedes G500 2018 test - Maroš ČABÁK TOPSPEED.sk (Lipanj 2019).

Anonim

Dva dana nakon krštenja malog švedskog princa 27. svibnja 2016. Kraljevska palača konačno je objavila službene slike na svojoj početnoj stranici. Oscar mirno leži na krilu majke Victoria, dok njegova sestra Estelle zauzima krilo Daddyja Daniela.

Mali princ ima pet kumova! S lijeva na desno: Viktorina rođakinja Oscar Magnuson, Princeza Madeleine, princ Frederik iz Danske, princeza Mette-Marit iz Norveške, Danielov rođak Hans Åström.

Princeza Victoria izgledala je zapanjujuće zbog krštenja njezinog sina Oscara. Bijela mrežasta haljina laskala je tanku figuru, a njezin sretan osmijeh učinio je sve oko nje. Ovdje je Oscar još uvijek tih u rukama svoje majke, ali ne dugo.

, jer bilo je trenutaka kad je mali knez vrisnuo s zborom.

Međutim, budući da je mama Victoria već profesionalac, mogla bi ga brzo smiriti, pa čak i natjerala da se sna.

Naravno, Oscarova velika sestra Estelle nije mogla nestati. Zanimljivo kao i uvijek, uvijek je pazila da ne propušta ništa. A onda je samo vrijeme da se tata i četverogodišnjaci nose.

Svaka je riječ poštovana, tako da ništa nećete propustiti.

Ako je tata bio prezauzet, baka je morala podići malu princezu - iako nije izgledala mnogo veće.

Imala je svoju vlastitu stolicu između mame i tate, koja je čak savršeno odgovarala njezinoj veličini.

Uostalom, Estelle je tada bila prilično dobra ulaska i napuštanja crkve u Stockholmu.

No, ne samo da je Estelle privukla sve pažnju, čak i Leonore iz Švedske, kćer princeze Madeleine, vjerojatno je smijala mnoge goste.

Čini se da je sjedenje još uvijek točno Leonoreova omiljena disciplina. Ona voli igrati sa svojim konjima na tepihu crkve.

Ili šetnju, pokušavajući zgrabiti Maminu pozornost.

Čak ni Leonorina brata Nicolas jednostavno nije željela mirno sjediti. Zacvilio je i plakao za vrijeme službe.

Sretno što mu je teta Sophia sjedila kraj njega. Kao nova mama dobro zna i s princom plače dobro. Izvukla je sjajnu četkicu za zube i Nicolas je ponovno bila u dobrom raspoloženju.

Još malo umoran, ali suhim očima napustio je crkvu zajedno s ocem Chris O'Neill.

Na žalost, princ Carl Philip i njegova Sofija došli su bez svog sina Aleksandra. Ali najkasnije na njegovu krštenju vidjet ćete i ovaj princ.

Pet kumova su Hans Astrom (rođak princa Daniela), princeza Madeleine i Oscar Magnuson (rođak krune princeze Victoria).

Kraljevski kumovi uključuju glavnu princu Mette-Marit iz Norveške i krunski knez Frederik iz Danske. Budući da su dva kumova morala sjesti jedan uz drugoga u crkvu, njihovi su partneri bili prisiljeni tražiti druge pratitelje.

01 19