zvijezde

James Avery je umro od Prince of Bel Air zvijezde

Burt Reynolds tribute, Burt Reynolds has died aged 82, great american actor, (Lipanj 2019).

Anonim

Postao je poznat kao TV strica Will Smitha

S televizijskom serijom "Prince of Bel Air", James Avery postao je poznat devedesetih godina uz Will Smith. Sada je "Ujak Phil" umro u dobi od 65 godina u Kaliforniji kao rezultat operacije srca. Prema "TMZ", bilo je komplikacija da nije preživio.

Glasnogovornica mu je potvrdila novinsku agenciju AP i izjavila kako je operacija održana u Glendaleu u Kaliforniji. Njegova supruga Barbara cijelo vrijeme je stala pored noći.

Postao je poznat kao Philip Banks, a bio je skoro otac liku serijskog nećaka Will Smitha u Prince of Bel Airu, iako je početak odnosa između njih bio lakše. Kao bogati sudac i obiteljski patrijarh u Bel Airu, uzima sa sobom njen nećak Will (Will Smith) kad se uđe u nevolje u svom rodnom gradu Philadelphiji.

Od 1990. do 1996. godine nastala je kultna serija, apsolutna publika pogodila i popločila Smithovu put do holivudske zvijezde. No, James Avery se pojavio i kasnije u drugim poznatim serijama kao što su 'Grey's Anatomy' ili 'The Closer'.

Njegova smrt najavila je glumac Alfonso Ribeiro 'Prince of Bel Air' kao prva. Godinama je igrao na strani James Avery - kao njegov sin Carlton. Na Facebooku je oplakivao serijskog oca: "Svijet je izgubio vrlo posebnog čovjeka, žalosno mi je reći da je James Avery preminuo, on je igrao tatu na TV-u i bio mi je divan lik otaca u stvarnom životu Mnogo ću mu nedostajati. "

Will Smith i njegova supruga Jada Pinkett-Smith vrlo su blizu gubitka. "Nadao sam se da će drugačije početi Nove godine, ali smo opet izgubili prijatelja", objavio je Jada Pinkett Smith na svojoj Facebook stranici i nastavio: "James Avery, kojeg svi zovemo Phil Bel Air 'je mrtav, naše sućuti odlaze teti Florence (majka), gospođice Barbare (njegovu ženu) i svima koji ga vole, mir i tišinu, James. "

Izvor: IF / dpa