kraljevski

Princ William i vojvotkinja Catherine: Tako dirljivo, princ Charles se brine za Georgea

Words at War: Faith of Our Fighters: The Bid Was Four Hearts / The Rainbow / Can Do (Lipanj 2019).

Anonim

Princ William, 33, i vojvotkinja Kate, 34, čini se da je energična potpora princa Charlesa, 67 kada je u pitanju roditeljstvo, barem kad je u pitanju vrtlarstvo. Charles je sada rekao BBC Radio 4 da mu je unuk Prince George (2) već pomogao da kopa "jednog ili dva" stabla. Nikada ne znate što će ljudi kasnije zainteresirati, rekao je. Ove samozaposlene stabla su stoga vrlo važne za njega: tako je George mogao vidjeti svaki put kad bi bio s njim, koliko je stablo naraslo. To bi onda moglo potaknuti interes.

Princ Charles i princ George: Ne priroda

Čini se da princ Charles ima pravu želju da provede vrijeme sa svojim unucima na otvorenom: već je preuređivao neke svoje vrtove kako bi ih više prilagodio djeci. Princeza Charlotte uskoro će uživati ​​u vrtu s djedom. Sestra Georges slavi svoj prvi rođendan u svibnju. Charles je sam otkrio svoju strast za vrtlarstvom kao dijete, rekao je nasljednik prijestolja.

Princ Charles nije samo privatni ljubitelj prirode. Također se zalaže za zaštitu kišnih šuma i podupire djelovanje protiv klimatskih promjena. On također promiče organsku poljoprivredu i tako proizvedenu hranu.