zvijezde

Prince Williams posljednji radni dan - što dolazi?

Mladi Mutanti Nindza Kornjace- 1990, sa prevodom-TMNT full (Lipanj 2019).

Anonim

Završio posao kao pilot za spašavanje

Prince William, 35, obavlja svoju posljednju službu kao spasilački pilot u East Anglian Air Ambulanceu. Prije više od dvije godine, obučeni pilot helikoptera započeo je raditi u službi spašavanja. U pismu objavljenom na Eastern Daily Pressu zahvalio je svom "nevjerojatnom timu".

"Dopušteno mi je sudjelovati u ekstremnim emocijama"

"Želim zahvaliti kolegama, članovima tima i osobljem Istočne Anglia, kojeg sam služio tako ponosno", napisao je. "Posljednje dvije godine susrećem ljude iz cijele regije u očajnim situacijama, kao dio tima koji mi je dopušteno u svoje domove i dopušteno dijeliti ekstremne emocije, od olakšanja da bismo mogli dati nekome priliku za preživljavanje, do dubokog žalovanja ".

Što se sada događa?

Od početka je bio tretiran kao ravnopravni član tima, kao pilot s zadatkom. "Vrlo sam zahvalan kolegama da me prihvaćaju tako prirodno", pismo dalje govori.

Kakve zadatke Princ William sljedeći poduzima, palača još nije bila poznata. Međutim, vjeruje se da će sada više vremena provesti u Londonu kako bi se posvećivao svojim kraljevskim dužnostima i dobrotvornim zadacima - i sigurno da bi bio sa suprugom Kate (35) i njihovom djecom Georgeom (4) i Charlotom (2) biti. Kensingtonska palača sada je postala glavna rezidencija mlade obitelji. Od jeseni, George započinje predškolski odgoj u Londonu, a Charlotte će pohađati vrtić u glavnom gradu Britanije.