zvijezde

Sarah Engels ima Senkwehen: Baby dolazi?

Arash - Broken Angel (Lipanj 2019).

Anonim

Zapravo, Sarah Engels (22) i Pietro Lombardi (23) trebali bi zajedno nastupiti u srijedu u "TV totalu" Stefana Raaba. No, očekivani otac je došao sam. Već je to priopćio na Facebooku: "Na žalost, danas će biti sam, jer se Sarah sada mora odmoriti". U emisiji, on je tada podijelio razlog s Sarah je Senkwehen koristi.

Neće dugo

Prevedeno znači da je trudnoća u posljednjem trenutku. Sagging obično počinje tijekom posljednjih nekoliko tjedana trudnoće, staviti bebu u pravu poziciju za nadolazeće rođenje. Pietro i Sarah jedva čekaju. U srijedu je Engels dijeli zajedničku fotografiju na svojoj Facebook stranici i napisao: "Čekamo naš mali anđeo."

U ostalim dijelovima Engelsov rastući trbuh bio je detaljno dokumentiran. Nedugo nakon što je trudnoća postala poznata, par "DSDS" pokazao je fotografiju Lombardija koja je nježno poljubila ženu u trbuh. Čak i spol djeteta - to je dječak - navijači su naučili putem Facebooka. U redovitim razmacima nalaze se i slike bebine kugle ili video isječaka iz prvih udaraca.

Za one od vas koji ne mogu dobiti dovoljno online, od 15. lipnja će doći do dokumentarnog sapuna "Sarah & Pietro - uzimajući bebu" na RTL II - do tada malo tko već može biti na svijetu.