zvijezde

Sophia Thomalla: Nadam se nakon povlačenja dozvole vozača

Sophia Nua (Srpanj 2019).

Anonim

Sophia Thomalla naučila je iz svoje pogreške

Više ne prima titulu Vozača automobila godine, i iako je morala odustati od svoje vozačke dozvole, Sophia Thomalla nije imala razloga da izgleda grubo na gala Image of the Woman. Nakon što je nije uzeo tako dobro s ograničenjima brzine i zapravo je već u ožujku njihovu dozvolu za vožnju, ona je uhvaćena u ponovljenom vožnji. Kazna: zabrana vožnje do 2015. i kazna za više od 9.000 eura.

Stoga je 25-godišnja dobila nagradu kao najbolju priliku za nadzor nad štetama. 9.000 eura je jako, puno novaca i za mene to je puno novaca ", rekla je Sophia Thomalla u RTL intervjuu. "Naravno da ne mislim da je lijepo, ali stvari se ovako događaju i mogu samo naučiti od njih." Nevoljko je priznala: "Trebali biste samo ići ravno, pa se radujte." Točno, i do 2015., još uvijek ima vremena za brigu zbog prekršaja tijekom vožnje autobusom i vlakom.

Lilly Becker opovrgava brakove s Borisom

Lilly Becker nije samo osmjehnuo na crvenom tepihu. Također je željela nadoknaditi loše vijesti. Budući da se nakon što mu je suprug Boris Becker pojavio prije samo nekoliko tjedana s drugom ženom u ruci na nekom događaju, rečeno je da je par bio u bračnoj krizi. Sve gluposti, kaže Lilly: "Ona je moj prijatelj Nathalie, tako da nema brakske krize, hvala ti." I zato nema razloga za ljubomoru Lilly.

Već osmi put obilježava "sliku žene" nagradom svakodnevnih heroja - žena koje su prepoznale društveni problem i riješile ga. Za Verona Pooth razlog je da se malom koračaju muškom svijetu: "Volim muškarce, oni bi trebali ostati baš onakvi kakvi jesu." Ali, po sebi, žene su vladale svijetom. "Imamo ga u potpunosti u našim rukama, žezlo."

Izvor slike: dpa