drugo

Zašto Amerikanci nemaju pojma?

Povcast.hr razotkrivanje propagande - Studenti Filozofskog nemaju pojma o 18. studenom (Srpanj 2019).

Anonim

Jessica Mazur

Ponovno se kaže da američki nije osobito svijetla u sebi. Nakon godinu i pol dana LA, moram reći: to je istina ;-) Ali ne želim biti nepošteno, jer naravno ne želite zastrašiti sve Amerikance (sreo sam neke koji su stvarno znali gdje je Njemačka) i drugo, za ljude ovdje stvarno nije lako vidjeti što se događa u ostatku svijeta.

Na primjer, jučer navečer sam zapped kroz TV program, koji može biti puno radno vrijeme u 300 programa. Zapamtio sam se na NBC večernjim vijestima, baš na vrijeme da čujem vijest sidro najavljuju s ponosom plamenom dojke, " Upravo ovdje s nama: Dannielynn fotografije na deku!" Istaknula je izraz "na deku" kao da je rekla "Fotografije Dannielynn, s tri ruke i tetoviranjem cijelog tijela". Da, takvo dijete na pokrivaču pravi je hit i zasigurno je zaradio mjesto u glavnim vijestima. Nažalost, propustila sam fotografije jer je prvo bilo izvješće o Miss America, koja trenutno pomaže američkoj policiji osuditi seksualne prijestupnike da sam zaspao.

Naravno, ovo pokrivanje nije iznimka. Kad se Paris Hilton i Nicole Richie raspravljaju, idu ili piju u Hollywood, to će biti glavni izvor vijesti. A kad je Lindsay Lohan imala prometnu nesreću, bilo je to za nekoliko minuta "Breaking News". Gotovo kao da je Peter Kloeppel najavio: "Prekinuli smo trenutačni program za posebnu poruku Lindsay Lohan vozio paparazzi".

No, uvijek postoje situacije u kojima me znanje Amerikanaca stvarno iznenadilo. Tako sam nedavno ušao u razgovor s nekom ženom u SevenElevenovoj ljekarnici koja me je pitala odakle sam došao. Kad sam odgovorila "Njemačkoj", ona je zračila i rekla: "O stvarno, baš kao slatka Knut medvjed!" Kao što možete vidjeti, stvarno važna vijest dopire do samog Hollywooda.

Pozdrav iz Lalalanda iz Jessica Mazura